AYTEN-ORHAN BALKAN ANAOKULU
Cami Atik Mahallesi Dilek Sokak No9 TEKİRDAĞ/Malkara

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve gelişim düzeylerine göre hazırlanan eğitim programı ile bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile eğitim kurumları arasında bilinen ve tercih edilen bir okul öncesi eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Ayten Orhan Balkan Anaokulu olarak çocuklarımızın çok yönlü gelişimlerini destekleyerek; bilgiye sorgulayıcı, yaparak ve yaşayarak ulaşmalarını sağlayan; benlik saygısı ve öz disiplini gelişmiş, farkındalık düzeyi ve özgüveni yüksek, paylaşımcı, milli-manevi değerlere saygılı, yaşadığımız doğaya duyarlı, mutlu ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.

BAŞARILAR

Okulumuz, Beyaz Bayrak Sertifikası, Kodlama Haftası etkinliklerine katılım sağlaması sebebiyle "Code Week" Sertifikası ve "Sıfır Atık Belgesi" almıştır. Okulum Temiz projesi kapsamında da sertifikamız vardır.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Ders Başlama ve Bitiş

Sabah Grubu: 08:00-13:00 Öğlen Grubu: 13:00-18:00 Özel Eğitim Anasınıfı: 08:00-12:30

Servisimiz yoktur.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz, Tekirdağ il merkezine 57km uzaklıktadır.Malkara ilçe merkezinde Camiatik Mahallesi´ndedir.

Halk Oyunları Dersi, Spor Dersi

Kodlama ve Stem Etkinlikleri, Küçük Kaşifler Dersi

Proje Çalışmaları

Okulum Temiz Projesi, Sıfır Atık, Tekir-ağ Projesi, Değerler Eğitimi Projesi, Okul Öncesi Sürdürülebilir Yaşamı Destekliyor Projesi, Her Kitap Bir Dünya Projesi, Okul Sağlığı Projesi, E-Twinning Projesi ve okulumuzun yürüttüğü projeler